Cancel·lacio Reserves

ANUL·LACIONS I MODIFICACIONS

Aquestes condicions son relatives a les reserves efectuades directement amb Solana del Segre. Les reserves efectuades per altres canals, tipo Booking o similar, no tenen efecte, ja que voste ha acceptat les condicions d’aquesta tercera empresa.

En cas que vulgueu anul·lar la reserva que ens vau fer directament (per via telefònica o a través del nostre web), us agrairem que ho feu a través de l’adreça info@solanadelsegre.com i des de la mateixa adreça de correu-e des d’on vau efectuar-la.

CONDICIONS d’ANUL·LACIÓ:

  • L’ anul·lació de la reserva dona lloc a la pèrdua del 10% de la paga i senyal.
  • Anul·lació amb més de 20 dies d’antelació: Perdua del 10% de la paga i senyal
  • Anul·lació amb menys de 20 dies i més de cinc dies d’antelació: pèrdua del 50% de la paga i senyal o possibilitat de conservar aquesta quantitat per a un propera reserva durant els 2 mesos següents.
  • Anul·lació amb menys de cinc dies d’antelació: pèrdua del 100% de la paga i senyal.
  • La reserva es mantindrà fins a les 12:00 h de l’endemà a l’arribada contractada. La no compareixença del client passat aquest moment s’equipara a l’anul·lació de la reserva feta dins dels 7 dies anteriors a la data d’ocupació. Ens reservem el dret a revendre l’allotjament en qüestió. Si deixen l’allotjament abans de finalitzar l’estada, no es retornarà l’import abonat.

En el cas que el client canviï les dates d’una reserva ja efectiva, serà entès com una nova reserva i estarà també subjecta a les condicions de cancel.lació.

 • POLÍTICA EXTRAORDINÀRIA DE CANCEL.LACIÓ PER COVID-19:En cas que:
  • Si la població de l’adreça de la reserva, està afectada, per confinament o altra situació, degut a la covid, durant el dia d’entrada de la reserva.
  • Les mesures anti-covid, preses per les autoritats,  impedeixin  l’estada contractada pel client
  • Si el client anul·la la seva reserva abans del dia d’arribada, perquè el titular de la reserva o els seus acompanyants registrats en la reserva han donat “positiu” en Covid-19 en el centre hospitalari, Serà imprescindible aportar l’informe mèdic.

  El  client mantindrà el valor total de la paga i senyal efectuada i podrà ajornar la seva estada. El client rebrà el xec corresponent que podrà utilitzar durant els següents 12 mesos.

  Degut a les restriccions del covid podria ser que alguns serveis del càmping estiguin tancats. Això no implicaria  ni la reducció ni la devolució de l’import de l’estada.

  El client és autoresponsable del seu desplaçament.

  Què s’ha de fer si volem anul·lar la reserva?
  La cancel·lació de la seva reserva s’haurà de sol·licitar per escrit mitjançant correu electrònic a info@solanadelsegre.com, amb assumpte “Anul·lació + número de reserva” i indicant els motius. En cap cas s’acceptaran ni es tramitaran anul·lacions per via telefònica. Per motius de seguretat i protecció de dades, només s’acceptaran anul·lacions provinents del mateix correu electrònic en el qual es va fer la reserva.
  En el cas de tenir dret a la devolució d’una part de la bestreta, s’efectuarà de la següent manera:

  • Bestreta pagada amb targeta a través del sistema de reserves amb un màxim de 4 mesos d’antiguitat, per motius de seguretat, el reemborsament tindrà lloc a la mateixa targeta que va pagar la reserva.
  • Bestreta pagada per transferència, amb targeta o mitjançant el sistema de reserves amb més de 4 mesos d’antiguitat, el reemborsament tindrà lloc mitjançant transferència bancària, per la qual cosa serà imprescindible facilitar-nos el número IBAN del seu compte.

En cas que no us presenteu el dia previst i no rebem cap avís previ per escrit, cancel·larem la reserva i carregarem el 100% de l’estada. Solana del Segre es reserva el dret a revendre l’allotjament en qüestió.

Si deixeu l’allotjament abans de finalitzar l’estada, no es retornarà l’import abonat.