Long stay cabin

Lodgings

Bellver de Cerdanya

4 - 6

Les fotos son orientatives i poden no correspondre al allotjament que vostè lloga. Cada mòdul disposa de distribució i decoració diferent.

DESCRIPCIÓ:

Un nou concepte de vivenda enmig de la natura, el Mobile-Home (dins de la gama residencial per a estades vacacionals o de temporada). Incorpora un gran equipament interior i contemporani amb mobiliari modernista acord a les tendències actuals. L’estància està condicionada per a 4 o 6 persones i dotada de tot allò necessari per a fer vida diària tal com el parament de taula, estris de cuina, nevera combi, cafetera, rentadora, microones i cuineta elèctrica. A més conta de mobles, sofàs  i connexió de TV.

Les habitacions es distribueixen depenent del Mobile-home que vosté llogui. La sala de bany és complerta, amb wc, lavabo i plat de dutxa amb mampara.

Per tal de poder gaudir de l’entorn el Mobile-home té una terrassa coberta de fusta amb mobles de jardí.

Per tal de reservar el bon manteniment no es permeten animals domèstics.

CONDICIONS:
EL PREU INCLOU :

  • L’allotjament del mòdul i les persones així com les mantes, llençols i tovalloles necessàries.
  • Les instal·lacions de Solana del Segre els dies d’obertura ( piscina, gimnàs, zones comunitàries), wifi i pàrquing del vehicle.
  • 10 % IVA.
  • Cap de Setmana inclou el consum elèctric i propà.

LA RESERVA:
Poden contactar amb nosaltres per correu electrònic. Estada mínima 2 mesos, exceptuant Juliol, Agost i Desembre. La reserva per 12 mesos es fa personalment a Solana del Segre.

EL PREU NO INCLOU:

  • Consum elèctric per comptador. Al arribar es farà la lectura del comptador.
  • Propà: S’entreguen 2 bombones plenes al arribar.
  • Taxa turística no inclosa
  • FIANÇA: S’abona aquest import com fiança de trencadisses, desperfectes, reparació i/o neteja del mòbil-home llogat. La fiança s’abona a l’entrar en metàl·lic o taló conformat pel banc, que no es cobra si no es necessari, i es torna a la sortida si no cal descomptar res en concepte de reparació. En el cas d’ existir alguna reparació, trencadissa o calgués una neteja es descomptaria de la fiança donada a l’ entrar. L’import a retornar, després de la valoració dels possibles desperfectes, s’abonarà mitjançant transferència bancària en un termini màxim de 15 dies després de que els clients deixin el mòdul. L’import de la fiança per el Cap de Setmana son 100 euros i per estades superiors son 1.000 euros.